Presidència

La delegada del Consell a Castelló reafirma el compromís del Consell en la construcció del nou institut de Borriana

19/12/2023
La delegada del Consell a Castelló reafirma el compromís del Consell en la construcció del nou institut de Borriana
  • Susana Fabregat també ha visitat les instal·lacions de Creu Roja a la localitat de la Plana Baixa 

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, i l'alcalde de Borriana, Jorge Monferrer, han mantingut una reunió de treball a l'ajuntament d'esta localitat. En la trobada s'han abordat els projectes i les inquietuds dels veïns d'este municipi de la comarca de la Plana Baixa.

L'alcalde de Borriana, Jorge Monferrer, ha transmés les necessitats que té el municipi en diferents àrees com la sanitat i la cultura, però sobretot ha posat l'accent en el nou institut Jaume I, que “és una necessitat per a tots els nostres veïns, per això volem agrair la presència de la delegada del Consell, de Susana Fabregat, així com l'interés i compromís que té perquè este projecte es faça realitat”.

En este sentit, s'ha pronunciat també la delegada del Consell a Castelló, que ha fet valdre el compromís del Consell amb un projecte que millorarà “la qualitat de vida dels veïns” i “generarà oportunitats”. 

L'educació i la sanitat són una prioritat per a este Consell, i en el cas de Borriana “el nou institut comptarà amb un pressupost de més de 13,5 milions d'euros; de fet, este any pròxim hi ha assignat un milió i mig d'euros per a començar-ne, com més prompte millor, la construcció i que prompte siga una realitat. Hui en dia, ja s'hi han invertit quasi 4 milions d'euros”, ha declarat Fabregat.

Els pressupostos del Consell per a 2024 a la província de Castelló preveuen una inversió en infraestructures educatives per un valor de quasi 20 milions d'euros.

Després de la reunió, Susana Fabregat i Jorge Monferrer s'han traslladat a la seu que Creu Roja té al municipi. Allí, junt amb la presidenta provincial de l'entitat a Castelló, Mari Cruz González, han recorregut les instal·lacions i han comprovat el treball que realitzen els voluntaris.

La presidenta de Creu Roja ha volgut agrair “l'interés de la delegada del Consell per conéixer en persona la realitat que viu l'organització i el treball que amb tanta passió i afecte exercim”.

El Centre de Creu Roja a Borriana és pioner en el desenvolupament del projecte 'Mentora', l'objectiu del qual és la reinserció social laboral de joves sense tutela. 

Galeria d'imatges