Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències proposa regalar durant les festes nadalenques entrades per a visitar el complex

19/12/2023
La Ciutat de les Arts i les Ciències proposa regalar durant les festes nadalenques entrades per a visitar el complex
  • També hi ha una modalitat de regal de l'entrada​​​​​​​ anual  

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix també durant les festes nadalenques la possibilitat de regalar entrades per a obsequiar familiars o amics amb visites al Museu de les Ciències, per a l'Hemisfèric i també a l'Oceanogràfic qualsevol dia de l'any. 

Es tracta de targetes regal que inclouen entrades per a visitar tot el complex -el Museu de les Ciències, l'Hemisfèric i l'Oceanogràfic- o bé el Museu de les Ciències i l'Hemisfèric. L'avantatge principal d'esta targeta és que es compra sense data de visita i la persona que la rep pot visitar les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències el dia que trie fins al 31 de desembre de 2024.  

Entre les novetats del Museu de les Ciències, destaca l'exposició 'La ciència de Pixar', fins al 10 de març de 2024, i a l'Hemisfèric, el cicle 'Vesprades de Pixar', cada dissabte a les 18.00 hores, fins al 23 de març, amb la projecció d'algunes de les millors pel·lícules de la companyia. 

Una altra de les modalitats de targeta és l'entrada regal anual 'Amics de la ciutat' -amb accés il·limitat a tot el complex- i 'Amics de la ciència' -del Museu de les Ciències i l'Hemisfèric- que permeten l'entrada a estos edificis totes les vegades que es vulga durant un any.

Galeria d'imatges