Justícia i Interior

La Conselleria de Justícia i Interior distribuïx als Bombers Forestals de la Generalitat els EPI de meteorologia adversa

21/12/2023
La Conselleria de Justícia i Interior distribuïx als Bombers Forestals de la Generalitat els EPI de meteorologia adversa
  • Els primers uniformes, dels 800 previstos per a distribuir, s'han entregat a les unitats de Benissa, Pego i Cocoll
  • Este equipament oferix grans prestacions tècniques en impermeabilitat, transpirabilitat i protecció contra el fred
  • Elisa Núñez destaca la importància que els Bombers Forestals de la Generalitat tinguen la uniformitat més apropiada 

La Conselleria de Justícia i Interior, a través de l’empresa pública SGISE, ha començat hui en la base de Benissa el repartiment dels 800 nous EPI (equip de protecció individual) de meteorologia adversa, que al llarg de les pròximes setmanes estaran disponibles en totes les unitats del Servei de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana.

El primer lot d’EPI s’ha entregat este dijous en la base de Benissa a les unitats de bombers forestals d’esta base i les de Pego i Cocoll. El nou uniforme està compost per una parca, uns sobrepantalons i una jaqueta softshell que protegix principalment de l’exposició al mal temps, però també de riscos d’atropellament, colps i xocs amb i contra vehicles.

Esta nova uniformitat destinada a les intervencions sota condicions meteorològiques adverses oferix grans prestacions tècniques en impermeabilitat, transpirabilitat, protecció contra el fred i alta visibilitat, entre altres; característiques que contribuiran a millorar la protecció i la seguretat dels bombers forestals enfront d’episodis de fortes nevades i inundacions, temporals de vent, etc.

La compra d’este equipament es va realitzar amb anterioritat al 28  de novembre, en què es va aprovar la derogació de la Unitat Valenciana d’Emergències, per la qual cosa els EPI estan serigrafiats amb el logotip de l’entitat extinta.

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha assenyalat que “el més important per a este Govern és que els bombers forestals estiguen equipats en condicions per a poder fer front a qualsevol inclemència meteorològica que puga sorgir”.

Galeria d'imatges