Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l'alcaldessa d'Onda per a abordar les inversions de la Generalitat al municipi

28/12/2023
La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l'alcaldessa d'Onda per a abordar les inversions de la Generalitat al municipi
  • Susana Fabregat també ha visitat les instal·lacions de l'associació Quisqueya, que ajuda les persones en situació de risc social

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, i l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, han mantingut una reunió de treball a l’ajuntament d’esta localitat. En la trobada s’han repassat les necessitats del municipi de la Plana Baixa.

Susana Fabregat ha reafirmat el compromís del Consell amb les peticions que l’alcaldessa d’Onda li ha traslladat en matèries de sanitat, serveis socials i infraestructures: “hem repassat totes i cada una de les necessitats d’inversió que necessita l’ajuntament per a millorar l’atenció i el servei als ciutadans”.

La delegada del Consell també ha volgut destacar el “gran treball que està fent l’alcaldessa en un ajuntament sense deute i amb una excepcional projecció en l’àmbit econòmic i social”.

Per la seua banda, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha expressat el seu “agraïment i col·laboració pel suport que des del Consell que presidix Carlos Mazón s’està brindant al municipi i els seus ciutadans”.

Després de la reunió, Susana Fabregat s’ha desplaçat a la seu de l’associació Quisqueya, una entitat que s’ocupa de l’assistència educativa dels més desfavorits i de la inclusió social de les persones més vulnerables.

El president de Quisqueya, Daniel García, ha volgut transmetre a la delegada de Consell a Castelló el seu “agraïment per l’esforç i el suport econòmic que es du a terme des de la Generalitat per a ajudar tota la gent que acollim en l’associació i a les quals els prestem servei gràcies a eixos recursos”.

Galeria d'imatges