Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia amplia el servei amb motiu del partit de lliga entre València CF i Vila-real CF

01/01/2024
Metrovalencia amplia el servei amb motiu del partit de lliga entre València CF i Vila-real CF
  • El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de l'encontre que comença a les 21.30 hores a Mestalla
  • Les estacions més pròximes són Aragó (L5 i L7), Facultats-Manuel Broseta (L3 i L9) i Alameda (L3, L5, L7 i L9)

Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) amplia el dimarts 2 de gener el servei habitual amb motiu del partit de lliga que disputen, a partir de les 21.30 hores a Mestalla, València CF i Vila-real CF.

Metrovalencia ha previst reforçar els seus serveis en les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L7 amb la incorporació de metros i tramvies addicionals després de la finalització del partit.

Des de l'estació d'Aragó, la més pròxima a l'estadi, hi haurà servei de la línia 5 en direcció a Marítim-Serrería cap a Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb l'L1 i L2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació, però en la línia 7, s'incorpora un tren en direcció a Torrent Avinguda.

Des de la també pròxima estació de Facultats-Manuel Broseta hi haurà servei cap a Rafelbunyol i Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb l'L1 i L2 en Àngel Guimerà. Tant els trens que partixen d'Aragó com els de Facultats-Manuel Broseta passen per la també pròxima estació d'Alameda.

Els transbords esmentats a l'estació d'Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la línia 2 fins a Torrent Avinguda i cap a Paterna. En la mateixa estació, però en la línia 1, es podrà arribar fins a direcció a Seminari.

Respecte al tramvia, des de Benimaclet es podrà arribar fins a Doctor Lluch. En la línia 10 des d'Alacant hi haurà circulació fins a Natzaret.

Els horaris es poden consultar a les mateixes estacions, pàgina web, app oficial i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46.

Galeria d'imatges