Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Mobilitat

Salomé Pradas estudia amb la Diputació millorar les carreteres de la província de Castelló

03/01/2024
Salomé Pradas estudia amb la Diputació millorar les carreteres de la província de Castelló
  • Es reforçarà la seguretat i les comunicacions entre els 135 municipis, amb especial atenció als de l'interior

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha acordat amb el vicepresident i diputat de Carreteres de la Diputació de Castelló, Héctor Folgado, estudiar la millora de la xarxa viària de carreteres de tota la província.

La consellera d’Infraestructures ha destacat que “treballarà junt amb els ajuntaments i, per descomptat, la Diputació Provincial, perquè estes institucions són les que coneixen a fons les seues necessitats de mobilitat i han de saber que tenen en el Consell que presidix Carlos Mazón un aliat”.

En este sentit, la consellera ha assegurat que es prestarà especial atenció a la millora de carreteres, pistes i accessos, sobretot als municipis de l’interior.

“La Generalitat i la Diputació de Castelló estretiran els llaços de col·laboració perquè els 135 municipis de la província disposen de les millors comunicacions per carretera, que redundaran, en última instància, en cotes superiors d'activitat econòmica, seguretat i prosperitat per a tots”, ha assegurat Salomé Pradas.

Galeria d'imatges