Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Infraestructures

La Generalitat inicia les obres de la rotonda de l'N-340 amb el camí de la Ratlla entre Peníscola i Benicarló

03/01/2024
La Generalitat inicia les obres de la rotonda de l'N-340 amb el camí de la Ratlla entre Peníscola i Benicarló
  • Salomé Pradas destaca que el Consell ha desbloquejat el projecte per a garantir la seguretat dels vials i l'accessibilitat a la zona comercial i industrial dels seus voltants
  • Es preveu que l'actuació estiga acabada el mes d'abril

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha començat els treballs per a l’execució de la futura rotonda de l’N-340 amb el camí de la Ratlla entre Peníscola i Benicarló, una actuació que, segons ha explicat la consellera Salomé Pradas, “suposarà una important millora de la seguretat viària en un encreuament que registra una gran densitat de trànsit”.

Pradas, que ha visitat les obres junt amb els alcaldes de Peníscola i Benicarló, Andrés Martínez i Juan Manuel Cerdà, respectivament, ha indicat que la carretera transferida pel Ministeri als ajuntaments “constituïx un dels vials d’accés a la franja costanera i requeria una solució urgent per a resoldre els problemes de trànsit i de seguretat viària”.

La consellera ha destacat que este projecte “és una reivindicació històrica, que per fi este Consell atendrà després d’anys d’oblit, i un dels primers compromisos que vaig assumir com a consellera”. Després d’estos mesos de treball —hi ha afegit—, “hem aconseguit complir la nostra promesa de desbloquejar el projecte i donar-li celeritat, necessària per a garantir la seguretat dels vials i de l’accessibilitat a la zona comercial i industrial dels seus voltants”.

La responsable d’Infraestructures ha avançat que actualment s’estan acabant el moviment de terres, les excavacions i els rebliments, i la previsió d’execució d’esta actuació és per al mes d’abril.

El cost estimat de la glorieta, que tindrà un radi de 28 metres, amb una calçada de 9 metres i uns vorals d’1,5 metres, és d’uns 600.000 euros.

Galeria d'imatges