Hisenda, Economia i Administració Pública
Ocupació pública

La Conselleria d'Hisenda publica la convocatòria de tres llocs de treball per a l'Oficina Interact València

06/01/2024
  • Les places convocades de personal laboral temporal són dos llocs de tècnic/a de gestió i un lloc de tècnic/a d'administració
  • El termini per a presentar sol·licituds estarà obert fins a les 23.59 hores (horari peninsular espanyol) del pròxim 17 de gener
  • El procés de selecció constarà d'un concurs oposició i una entrevista

La Conselleria d’Hisenda, Economia i Administració Pública ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria de tres llocs de treball per a l’Oficina Interact València. En concret, es tracta de dos places de tècnic/a de gestió i una plaça de tècnic/a d’administració.

Les persones sol·licitants hauran de disposar de títol universitari i màster per als llocs de tècnic/a de gestió, i títol universitari per al lloc de tècnic/a d’administració. L’idioma de treball del programa Interact és l’anglés.

Les persones aspirants hauran de presentar tota la documentació, segons models normalitzats, en el termini de 10 dies hàbils a partir del 4 de gener i fins al 17 de gener, tots dos inclusivament, en el correu electrònic hhrriovlc@gva.es.

Oficina Interact València

El programa Interact és un programa de cooperació territorial europea (Interreg) cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i pels 27 estats membres de la UE, Noruega i Suïssa. A través d’este programa, es desenvolupen funcions de suport a la resta de programes de cooperació territorial per a la realització d’activitats i accions d’orientació i suport de persones expertes en diverses àrees.

A més, el programa també té entre les seues comeses la d’utilitzar mètodes de treball en xarxa que donen suport a la cooperació com a mitjà per a contribuir a un enfocament integrat innovador.

El programa Interact, finançat al 100 % per la Comissió Europea, garantix l’intercanvi d’experiències, la informació i la innovació; promou millors pràctiques, i facilita la cooperació a través d’esdeveniments específics, publicacions i eines.

Els seus servicis estan dirigits als programes de cooperació (Interreg) que aborden conjuntament reptes comuns i troben solucions compartides en àmbits com ara la salut, el medi ambient, la investigació, l’educació, el transport i l’energia sostenible.

La Generalitat ha acollit l’Oficina Interact en els dos últims períodes, Interact II (2007-2013) i Interact III (2014-2020), i contínua en el següent període Interact IV (2021-2027) sota la supervisió de la Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic.

Més informació.