Hisenda, Economia i Administració Pública

La Generalitat compra la parcel·la sobre la qual es construirà el Centre Integrat de Formació Professional ‘Battery Campus Sagunt’

09/01/2024
  • El Consell pren nota de l'adquisició directa de l'immoble, que és propietat d'Espais Econòmics Empresarials
  • L'operació ascendix a 4,65 milions d'euros
  • El futur centre de Formació Professional oferirà diversos cicles formatius especialitzats en matèries relacionades amb la factoria de PowerCo

El Consell ha tingut coneixement de l'adquisició directa, per part de la Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública, d'una parcel·la pertanyent a l'àrea logística de Parc Sagunt II, propietat d'Espais Econòmics Empresarials per a destinar-la a la construcció del Centre Integrat de Formació Professional ‘Battery Campus Sagunt’.

La despesa que comporta l'adquisició de l'immoble ascendix a 4.655.207 euros. El complex formatiu se situarà en esta parcel·la, la superfície de la qual és de 21.600 metres quadrats i que està situada al costat de la futura fàbrica de bateries de la multinacional PowerCo.

La construcció del centre formatiu serà a càrrec de la Generalitat i constarà de dos edificis, un dels quals serà un centre integrat de Formació Professional amb diversos cicles formatius especialitzats en matèries relacionades amb la factoria. Està previst que el futur 'Campus Battery' tinga una capacitat per a 400 estudiants.

El passat 14 de desembre es va formalitzar el contracte de compravenda mitjançant escriptura pública a favor de la Generalitat. La necessitat de retre compte al Consell d'esta adquisició està regulada en la Llei 14/2023 de patrimoni de la Generalitat, que establix que s'ha d'informar de les adquisicions l'import de les quals siga superior als 3 milions d'euros.