Agricultura, Ramaderia i Pesca
Difusió

Agricultura organitza una jornada sobre el futur de la cunicultura a la Comunitat Valenciana

08/01/2024
Agricultura organitza una jornada sobre el futur de la cunicultura a la Comunitat Valenciana
  • S'orienta a productors i tècnics i abordarà aspectes de producció, benestar animal, allotjaments alternatius a les gàbies i consells sobre el seu maneig
  • Tindrà lloc el pròxim 16 de gener a la seu de l'IVIA a Moncada i requerix inscripció prèvia

La Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca ha organitzat una jornada sobre el futur de la cunicultura a la Comunitat Valenciana.

L'objectiu d'esta jornada, orientada a productors i tècnics, que tindrà lloc el pròxim 16 de gener a l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA), consistix a conéixer millor la situació actual del sector cunícular a Espanya i a la nostra regió.

Se centrarà en aspectes de producció i benestar animal i presentarà resultats en sistemes d'allotjament alternatius a les gàbies i consells sobre el seu maneig, tant en la fase reproductiva com durant el període d'engreixament posterior.

L'obertura de la jornada serà a càrrec del director general de Política Agrària Comuna, Joaquín Gómez, el director de l'IVIA, Rodolfo Canet, i Ernesto Gómez, el coordinador del Centre d'Investigació i Tecnologia Animal (CITA-IVIA), i serà clausurada pel director general de Producció Agrícola i Ramadera, Simón Martínez.

En la trobada participaran ponents de la Interprofessional Cunícola, de la Universitat Politècnica de València i de la Unitat de Cunicultura de l'IRTA, així com de la Conselleria per a abordar les novetats respecte a ajudes i pla de suport al sector resultats de les primeres reunions mantingudes amb l'equip de Govern, tots coordinats per l'IVIA.

Els cunicultors podran participar i fer preguntes i comentaris sobre altres temes d'interés i és una oportunitat d'intercanvi entre el sector, els investigadors i l'Administració de la Generalitat Valenciana.

Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic següent morata_mar@gva.es o  telefonant al 964463471.

Galeria d'imatges