Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

El Consell col·labora amb RTVE per a promoure accions de publicitat a través de l'organització i celebració del Benidorm Fest

09/01/2024
  • Turisme Comunitat Valenciana destinarà en 2024 un import màxim d'1.500.000 euros a través d'un conveni de col·laboració amb RTVE

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola (RTVE) per a promoure en 2024 accions de publicitat i comunicació turística de la Comunitat Valenciana en RTVE a través de l'organització i celebració del Benidorm Fest.

Mitjançant este conveni de col·laboració, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament en la promoció d'accions de publicitat i comunicació turística de la Comunitat amb un import màxim d'1.500.000 euros; quantitat que suposa la mateixa quantia que la destinada en 2023.

Per la seua part, RTVE durà a terme diferents accions com la selecció de la representació d'Espanya en Eurovisió durant la celebració del Benidorm Fest.

A més, RTVE s'encarregarà de l'organització i producció del Benidorm Fest, així com la gravació audiovisual i la retransmissió televisiva en directe de les tres gales, que se celebraran els dies 30 de gener, 1 i 3 de febrer de 2024.

També s'encarregarà de la concepció i disseny del Benidorm Fest i de la producció i la gravació audiovisual per a l'emissió en les seues cadenes de televisió i la inclusió en els seus mitjans digitals interactius amb l'objectiu d'aconseguir la major difusió i repercussió possibles per al Benidorm Fest.

Les actuacions corresponents a l'objecte del conveni consistixen en la construcció de decorats en plató, la maquinària de rodatge i transports, els suports de gravació i de producció, el muntatge, la sonorització i postproducció o la despesa del personal artístic, entre altres actuacions.

Turisme Comunitat Valenciana i RTVE consideren que la cerca de sinergies entre el Benidorm Fest i el Festival d'Eurovisió és beneficiosa per a les dos institucions, ja que garantix la projecció de Benidorm Fest i la promoció turística de la Comunitat Valenciana, tant en l'àmbit nacional com internacional. A més, permet una òptima selecció de la candidatura espanyola a Eurovisió en un esdeveniment cultural d'alt nivell de producció i continguts televisius.