President
Salut Mental

Carlos Mazón ha visitat l'Hospital Pare Jofré de València

08/01/2024
Carlos Mazón ha visitat l'Hospital Pare Jofré de València

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha visitat l'Hospital Pare Jofré de València, centre especialitzat en salut mental, on ha realitzat un recorregut per les principals estances per a conéixer els serveis de l'hospital de la mà dels professionals del centre.

El president, acompanyat per la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, el conseller de Sanitat, Marciano Gómez i el conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, ha visitat la Unitat de Salut Mental.

L'hospital disposa de 125 habitacions individuals, 50 d'estes en la Unitat de Salut Mental i 75 per a pacients majors fràgils d'alt risc, és un hospital per a pacients de mitjana i llarga estada.

Este centre seguix l'obra social que va iniciar el Pare Jofré amb el primer centre hospitalari psiquiàtric construït a Europa, situat en el barri de Velluters, i que va començar a funcionar en 1409 amb el propòsit d'assistir a persones amb malaltia mental que vagaven per la ciutat i no tenien assistència.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats