President
Fòrum Nueva Economia

Carlos Mazón elogia el lideratge i la capacitat de treball de María José Catalá “que està complint amb el canvi polític i social de la ciutat de València”

10/01/2024
Carlos Mazón elogia el lideratge i la capacitat de treball de María José Catalá “que està complint amb el canvi polític i social de la ciutat de ...
  • El president de la Generalitat ha presentat a l'alcaldessa de València, María José Catalá, en el Fórum Europa Tribuna Mediterránea

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha elogiat el lideratge i la capacitat de treball de María José Catalá al capdavant de l'Ajuntament de València, i ha destacat que està “complint amb el canvi polític i social de la ciutat”.

Així ho ha manifestat durant la presentació de l'alcaldessa de València en el Fórum Nueva Economía, on ha enaltit la combinació entre “mà ferma i extrema delicadesa en les formes i els detalls” que caracteritza María José Catalá, a la qual també s'ha referit com “un exemple que cal seguir per a totes les dones i per a tots”.

Com a exemple d'èxit de la seua estratègia política, el president ha assenyalat la negociació perquè el Govern d'Espanya aprovara la nova terminal de contenidors en l'ampliació nord del port de València. 

Així mateix, Mazón ha enumerat els grans reptes per a la ciutat de València en matèria educativa, sanitària, de serveis socials, i en aspectes com l'Albufera de València, la vertebració real dels barris de la ciutat, o l'impuls de les tradicions i la innovació tecnològica i cultural, que “seran possible gràcies a la seua alcaldessa”, i per als quals comptarà amb la col·laboració del Consell.

A l'acte han assistit la consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino, i el conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira; entre altres representants de la vida política, econòmica, sindical i social de la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón