Presidència

La delegada del Consell a Castelló atén les necessitats d'inversió d'Artana i Alfondeguilla

11/01/2024
  • Susana Fabregat ha visitat els dos municipis per a conéixer de primera mà les prioritats dels seus veïns

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats d'Artana i Alfondeguilla, pertanyents a la comarca de la Plana Baixa, amb l'objectiu de conéixer les necessitats dels seus veïns, així com l'estat de les inversions de la Generalitat en els dos municipis. 

Com ha destacat Susana Fabregat, estes reunions formen part del “ferm compromís del president de la Generalitat, Carlos Mazón, amb els municipis de la província”. Així mateix, ha afegit que estes reunions de treball resulten molt “útils per a desenvolupar una comunicació directa i eficient entre les administracions, ja que la voluntat del Consell és ser àgils amb l'únic objectiu d'ajudar els ciutadans”.

Així, la delegada del Consell s'ha reunit amb l'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, qui ha fet un repàs de les principals ajudes i línies de cooperació amb la Generalitat en matèria d'educació i cultura: “volem agrair l'interés de la delegada del Consell per les nostres necessitats, així com el seu compromís a ajudar al municipi”.

Posteriorment, Susana Fabregat s'ha desplaçat a Artana, on ha mantingut una trobada de treball amb el seu alcalde, Enrique Vilar, per a conéixer els principals projectes d'infraestructures municipals i aconseguir en paraules del seu alcalde “una cooperació necessària que redunde en el benefici dels veïns d'Artana”.

Estes trobades de treball s'emmarquen en l'aposta de la Generalitat per mantindre una escolta activa amb els 135 municipis de la província de Castelló per a conéixer de primera mà les inquietuds dels seus veïns.

Galeria d'imatges