Hisenda, Economia i Administració Pública

La Generalitat adjudica el servei de la vigilància i la seguretat dels seus edificis

15/01/2024
La Generalitat adjudica el servei de la vigilància i la seguretat dels seus edificis
  • Té un valor estimat de 131,9 milions d'euros, amb un termini de vigència de 4 anys sense possibilitat de pròrroga
  • S'incrementa el nombre d'empreses que han presentat oferta respecte a l'anterior acord marc de 2018

La Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública ha adjudicat l'acord marc de la vigilància i la seguretat, així com el manteniment dels aparells, dispositius i sistemes de seguretat en els immobles i dependències de l'Administració de la Generalitat, el seu sector públic instrumental i entitats adherides.

El nou acord marc per a la contractació d'estos serveis ha sigut elaborat i tramitat a través de la Central de Compres i té un valor estimat de 131,9 milions d'euros, amb un termini de vigència de 4 anys, sense possibilitat de pròrroga.

A més de les conselleries i del sector públic instrumental, també seran destinataris del referit acord marc el Síndic de Greuges, la Sindicatura de Comptes, el Consell Jurídic Consultiu, el Consell Valencià de Cultura, el Comité Econòmic i Social i l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció, en haver-s'hi adherit de manera voluntària.

Cal destacar que s'ha incrementat el nombre d'empreses que han presentat oferta respecte a l'anterior acord marc de 2018 i que va finalitzar el mes d'agost passat. En concret, les empreses que han presentat oferta han sigut quinze.

Nou lots

La contractació s'ha dividit en 9 lots amb l'objectiu d'afavorir la competència i concurrència de licitadors, els quals podien presentar oferta als lots que consideraren convenient. No obstant això, i a fi d'afavorir una major concurrència, cada licitador només podia ser adjudicatari de 3 lots com a màxim.

Igualment, els lots s'han configurat tenint en compte el volum dels serveis que comprén cada un a l'efecte d'aconseguir major igualtat entre estos.

Les empreses adjudicatàries han sigut les següents: MED SEGURIDAD SA, CLECE SEGURIDAD SAU, FOMENTO VALENCIA SEGURIDAD SL y CASVA SEGURIDAD SL.

Criteris d'adjudicació

A l'hora de valorar les proposicions i seleccionar la millor oferta, s'han contemplat i valorat criteris tant econòmics (personal i serveis de manteniment), com qualitatius (formació, inspeccions addicionals del servei o temps de resposta per a suplir absències no previstes) i mediambientals (roba i calçat de treball sostenibles).

Amb este nou acord marc es perseguix continuar amb la prestació d'este servici considerat indispensable per al bon funcionament de les diferents seus administratives i es garantix la seguretat de les persones i els béns i instal·lacions dels diferents edificis de les entitats vinculades per l'acord marc.

Galeria d'imatges