Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Costes

La Conselleria de Medi Ambient es persona en la partió de la platja de Bellreguard i anuncia que presentarà al·legacions que protegisquen els veïns

11/01/2024
La Conselleria de Medi Ambient es persona en la partió de la platja de Bellreguard i anuncia que presentarà al·legacions que protegisquen els veïns
  • El director general de Costes ha comparegut en l'acte de fitació per a manifestar en l'acta la disconformitat i mostrar el seu suport als afectats
  • Martínez Mus assenyala que “el Ministeri en compte de protegir i regenerar estes zones, el que fa és retallar els drets dels veïns que viuen més prop del mar”

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori s'ha personat en l'acte de fitació convocada pel Ministeri, que marca la partió d'un tram de 750 metres de longitud corresponent al terme municipal de Bellreguard, per a “oposar-nos una altra vegada a la privació de drets i oportunitats de futur per als veïns”.

“El Ministeri en compte de protegir i regenerar estes zones, el que fa és retallar els drets dels veïns que viuen més prop del mar”, ha assenyalat el director general de Ports, Aeroports i Costes, Vicente Martínez Mus. 

El director general de Costes ha comparegut en l'acte de fitació per a manifestar en l'acta la disconformitat de la Generalitat a la partió i anunciar que presentarà al·legacions al projecte.  

Martínez Mus ha remarcat que “el Ministeri intenta explicar que és una partió que no afecta moltes persones i no és veritat. Modificar la línia genera noves afeccions a propietaris, que estan en el que es diu servitud de trànsit o de protecció i estos veïns veuran molt limitats els seus drets de propietat”. En este sentit, ha afegit que “els afectats s'han mostrat molt preocupats i crítics amb esta actuació”.

Finalment, per a Martínez Mus, es tracta “d'un colp de força més que forma part de la voràgine per a partionar del Govern Central”, i ha destacat que “la Generalitat s'ha oposat des d'un principi a estes partions a les costes de la Comunitat Valenciana”.
 

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaracions del director general de Ports, Aeroports i Costes, Vicente Martínez Mus