Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

TRAM d'Alacant modifica el dissabte 13 el servei entre Altea i Calp per proves tècniques als viaductes de l'Algar i Mascarat

12/01/2024
Mascarat
  • El trajecte des d'Altea fins a Calp, passant per Garganes, es realitzarà el dissabte amb autobús entre les dos estacions entre les 8.00 i les 13.00 hores
  • Els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei fins a la finalització dels treballs

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servei d'autobús entre les estacions d'Altea i Calp el dissabte dia 13 entre les 8.00 i les 13.00 hores, amb motiu dels treballs de monitoratge previstos als viaductes de l'Algar i Mascarat.

Les proves tècniques previstes obliguen a tancar temporalment eixa jornada la circulació ferroviària entre les estacions de Garganes i Calp de la línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d'Alacant.

Les persones usuàries que viatgen fins a Garganes poden fer-ho amb tren, mentre que els passatgers i passatgeres que vulguen continuar el trajecte en direcció Dènia han de transbordar a un autobús anteriorment a Altea. En el sentit contrari, han de fer el mateix des de Calp.

La parada d'autobús a Altea se situarà en la N-332 al carrer La Mar i la de Calp enfront de l'estació, mentre que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei a primera hora del matí, en coincidir amb els treballs de l'Algar i es recuperarà el servei quan estos concloguen a les 11.15 hores.

Abans de l'obertura s'establirà una parada d'autobús, tant en sentit ascendent com descendent, al carrer Catarroja, pròxima a la parada de Garganes.

Les arribades i eixides dels trens afectats mantindran els horaris establits, mentre que l'eixida dels autobusos es farà una vegada efectuats els transbords entre tren i autobús.

Els usuaris poden obtindre més informació en www.tramalacant.es, el telèfon d'atenció al client 900 72 04 72, en els portals de Facebook i Instagram de TRAM d'Alacant i en l'app oficial de TRAM d’Alacant.

Galeria d'imatges