Presidència

La delegada del Consell a Castelló rep el recent campió d'Europa de lluita

15/01/2024
La delegada del Consell a Castelló rep el recent campió d'Europa de lluita
  • Guillermo Gasca presenta a Susana Fabregat un ambiciós projecte per a ajudar els més vulnerables a través de l'esport

​​​​​​​

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha rebut el campió d'Europa de lluita grecoromana, Guillermo Gasca, un dels esportistes més llorejats de la província de Castelló.

En la reunió, la delegada del Consell ha volgut mostrar el total “suport i compromís de la Generalitat amb l'esport, més si és possible, quan l'esport s'utilitza per a ajudar les persones, com és el projecte que Guillermo vol desenvolupar”.

Per a Susana Fabregat “es tracta d'una excel·lent iniciativa en la qual xiquets amb problemes o dones maltractades poden trobar en esta disciplina esportiva una teràpia”.

Per la seua banda, Guillermo Gasca ha volgut agrair “la recepció de la delegada del Consell i la seua predisposició a donar veu a un projecte en el qual també col·laboraran associacions de persones amb discapacitat o exclusió social”.

Per a donar a conéixer el projecte, tant a les institucions com a la societat, estan previstes una sèrie d'exhibicions de lluita olímpica a l'aire lliure a la ciutat de Castelló.

Galeria d'imatges