Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l'Associació Gitana

22/01/2024
La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l'Associació Gitana
  • Susana Fabregat reivindica la voluntat de buscar vies de col·laboració que milloren la problemàtica social i educativa del col·lectiu gitano

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha mantingut una trobada de treball amb el president de l'Associació Gitana de Castelló, Francisco Requena i la seua coordinadora general, Amparo Escudero.

La reunió ha servit per a constatar la sintonia entre les dos institucions i la voluntat de buscar vies de col·laboració que redunden en la millora del col·lectiu gitano de la província de Castelló, especialment per a desenvolupar projectes d'acció social, laboral, educatives i d'igualtat.

Susana Fabregat ha recalcat la importància de “treballar conjuntament per a atendre les necessitats i problemàtiques socials del col·lectiu gitano, així com previndre i erradicar l'absentisme escolar i oferir un servici d'atenció primària per a la cerca d'ocupació, l'accés a un habitatge i la tramitació dels recursos i prestacions socials”.

En esta línia, el president de l'associació, Francisco Requena, ha volgut reconéixer i agrair “el suport que presta la Generalitat al projecte per a la igualtat del poble gitano, que es dirigix, entre altres àmbits, a fomentar la inclusió social i l'apoderament del nostre poble”, una col·laboració que, segons Requena “permet ajudar a millorar la qualitat de vida i l'autonomia del nostre col·lectiu”.

L'Associació Gitana de Castelló és una entitat social sense ànim de lucre d'àmbit provincial que fa més de 40 anys que treballa per la promoció integral de la comunitat gitana.

Galeria d'imatges