Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

Educació entrega els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic de Primària, ESO i Batxillerat a Alacant

16/01/2024
Educació entrega els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic de Primària, ESO i Batxillerat a Alacant
  • El Premi Extraordinari al Rendiment d'ESO de 2021-22 ha reconegut 167 estudiants de la província d'Alacant i 11 de Batxillerat
  • "Heu sigut alumnes de 10. Darrere d'este resultat hi ha moltes hores de dedicació i esforç per a poder aconseguir l'excel·lència educativa que representeu", afirma el DG d'Ordenació

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha celebrat esta setmana l’acte d’entrega dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic de l’alumnat de Primària, Secundària i Batxillerat a Alacant, corresponents al curs 2021-22.

El director general d’Ordenació i Política Lingüística, Ignacio Martínez Arrúe, ha destacat el treball i l’esforç que han realitzat els alumnes. “Heu sigut els millors alumnes de la vostra promoció de tota la Comunitat Valenciana, alumnes excel·lents, alumnes de 10. Darrere d’este resultat hi ha moltes hores de dedicació i esforç per a poder aconseguir l’excel·lència educativa que representeu”, ha assenyalat.

Martínez Arrúe ha destacat també el treball de tota la comunitat educativa, així com de les famílies implicades en la labor educativa dels seus fills i filles.
 
Del curs escolar 2021-2022, han rebut el Premi Extraordinari al Rendiment d’Educació Secundària Obligatòria 560 estudiants en tota la Comunitat Valenciana, 167 dels quals han estudiat a la província d’Alacant. “Estem parlant d’un premi que rep 1 de cada 70 alumnes”, ha assenyalat el director general.  

En Batxillerat, els premis tenen més tradició en el temps i també més dificultat. En el curs escolar 2021-2022 van aconseguir esta distinció 30 alumnes de la Comunitat, 11 dels quals són de la província d’Alacant. “I això suposa que estem parlant d’1 de cada 1.000 alumnes”.

Galeria d'imatges