Presidència

El Consell de la Infància del Museu de les Ciències visita les exposicions ‘Gravetat Zero’ i ‘Mart. La conquista d'un somni’

19/01/2024
El Consell de la Infància del Museu de les Ciències visita les exposicions ‘Gravetat Zero’ i ‘Mart. La conquista d'un somni’
  • Este òrgan és un espai de debat i trobada que actua com a equip assessor del Museu 

El Consell de la Infància del Museu de les Ciències ha sigut rebut este divendres per la directora general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Ana Ortells. Després d'una reunió, ha visitat les exposicions dedicades a l'espai ‘Gravetat Zero’ i ‘Mart. La conquista d'un somni’, a més de recórrer el Carrer Major per a conéixer com és el Pèndol de Foucault.  

Es tracta de la segona trobada que celebra en el curs escolar 2023/2024 este òrgan assessor després de la seua renovació el mes de novembre passat. L'objectiu d'esta visita és establir un primer contacte per a informar-se sobre la realitat del Museu, el seu funcionament i continguts. 

Este curs, el Consell de la Infància està integrat per vint estudiants de 5t i 6t de Primària i primers cursos de Secundària dels centres Col·legi Nuestra Señora de los Desamparados de Natzaret, Comenius Centre Educatiu, CEIP Luis Vives València, Col·legi Santiago Apòstol de València, Col·legi Pío XII, l'IES Luis Vives i l'IES Abastos.

Es tracta d'un espai de debat i trobada que actua com a equip assessor respecte al funcionament de l'espai, els continguts i les activitats del Museu. A més, és una ferramenta educativa per a les escoles que promou el valor educatiu de la participació.

Galeria d'imatges