Presidència

La delegada del Consell a Castelló assistix a San Rafael del Río a l'exposició 'Rurals i amb futur'

23/01/2024
La delegada del Consell a Castelló assistix a San Rafael del Río a l'exposició 'Rurals i amb futur'
  • Susana Fabregat ha mostrat el seu suport a una iniciativa que pretén dinamitzar l'emprenedoria i l'ocupació en zones rurals

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha assistit a la localitat de San Rafael del Río a l'exposició programada pel Grup d'Acció Local (GAL) Maestrat Plana Alta, amb el lema 'Rurals i amb futur', que pretén crear oportunitats de treball i fomentar projectes per a dinamitzar econòmicament el territori rural.

Fabregat ha mostrat el seu suport a una iniciativa “interessant i important per a fomentar l'emprenedoria i la competitivitat empresarial, preservar el patrimoni cultural i potenciar el turisme, amb l'objectiu de crear oportunitats i més ocupació per als municipis de la nostra província”.

Per la seua banda, el president del GAL Maestrat Plana Alta i alcalde de San Rafael, Domingo Giner, ha assegurat que “el lema ‘Rurals i amb futur’ abasta tots els nostres objectius, que se centren a aplicar les nostres característiques de ruralitat del nostre territori en cada acció que duem a terme, però sempre amb una perspectiva constructiva, moderna, innovadora i allunyada de tòpics. Sempre amb la mirada posada en un futur ple d'oportunitats i més ocupació per als nostres pobles”.

El president del GAL Maestrat Plana Alta ha assegurat que “volem multiplicar les persones emprenedores que s'estan beneficiant del nostre treball i les nostres línies d'ajudes, després que ja hi haja 75 projectes executats o en execució, gràcies a una inversió de 5,5 milions d'euros, dels quals 3,4 milions procedixen directament de les ajudes Leader que gestionem”.

La mostra forma part d'una sèrie d'exposicions itinerants que s'oferiran al llarg d'este 2024 per 21 municipis de la província de Castelló.

Galeria d'imatges