Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

24/01/2024
Fira València
  • El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de moda infantil i del 27 al 29 el saló d'estètica Beauty Sapin
  • Les freqüències de pas seran de 20 minuts els dies laborals i entre 30 i 40 minuts el dissabte

Metrovalencia facilitarà entre el 25 i 29 de gener els desplaçaments a Fira València en la línia 4 del tramvia amb l'objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen als diferents certàmens que se celebraran durant eixos dies.

En concret, el dijous 25 es desenvolupa Hydrosud, del sector de la construcció i infraestructures (aire condicionat, revestiments, pintura, fusteria...), del 25 al 27 se celebren la Fira Internacional de Moda Infantil (FIMI) i Babydkid Spain i del 27 al 29 Beauty Spain, el saló professional d'estètica, spa, ungles, perruqueria i barberia.

Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts els dies laborables entre les 6 i les 22 hores. El cap de setmana la freqüència serà entre 30 i 40 minuts en l'horari establit des de les 6 fins a les 23 hores.

Els dies 25, 26 i 29, el primer tramvia des de Beteró eixirà a les 6 hores, mentres que des de Doctor Lluch entrarà en servici a les 6.30 hores, i des de Fira l'últim transport s'oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 27, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 6 hores i l'últim des de Fira a les 22.19 hores. El diumenge 28, la primera unitat començarà el seu servici des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i l'últim des de Fira a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d'agilitzar el servici, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vulguen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'este servici poden consultar en la pàgina web i en el telèfon gratuït d'informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv, i l'app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges