Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Infraestructures

Salomé Pradas assegura que la futura Ronda Sud reduirà el trànsit i millorarà la seguretat viària de Crevillent

24/01/2024
Salomé Pradas assegura que la futura Ronda Sud reduirà el trànsit i millorarà la seguretat viària de Crevillent
  • La consellera subratlla que la infraestructura desviarà la circulació que ara travessa el nucli urbà i millorarà la qualitat de vida del municipi

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha destacat l'impuls a la futura Ronda Sud de Crevillent, “una actuació molt demandada pel municipi que contribuirà a reduir substancialment la circulació en el nucli urbà i, com a conseqüència, millorarà la seguretat viària i la qualitat de vida per als seus veïns”.

Salomé Pradas, que s'ha reunit amb l'alcaldessa de la població, Lourdes Aznar, ha manifestat “el compromís inequívoc del Consell amb Crevillent i amb els seus veïns”. Prova d'això “és que els pressupostos de 2024 reflectixen l'estudi de la circumval·lació de la Ronda Sud per a buscar les millors solucions tècniques a una obra tan necessària en matèria de mobilitat i infraestructures que canalitzarà el trànsit que actualment travessa la població”, ha afegit.

En este sentit, la consellera ha detallat que els pressupostos de la Generalitat disposen d'una partida de 110.000 euros per a la redacció de l'estudi informatiu d'esta infraestructura que suposaria una inversió aproximada de més de 20 milions d'euros.

La responsable de Medi Ambient ha explicat que durant la trobada de treball “s'han abordat diferents qüestions que afecten este departament, entre les quals, el Parc Natural del Fondo, un dels nostres aiguamolls més emblemàtics que reivindicarem”.

En matèria d'urbanisme també s'han posat damunt de la taula futurs projectes relacionats amb l'ordenació territorial. “Volem col·laborar en totes les qüestions que necessite l'Ajuntament de Crevillent perquè puga atendre la seua necessitat de créixer de manera sostenible, pensant en el millor futur”, ha agregat.

Galeria d'imatges