President

Carlos Mazón reivindica el sector del golf en l'oferta turística de la Comunitat Valenciana

24/01/2024
Carlos Mazón reivindica el sector del golf en l'oferta turística de la Comunitat Valenciana
  • El president de la Generalitat ha mantingut una trobada de treball amb representants de la Reial Federació Espanyola de Golf, la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana i l'Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana (ACGCBCV). 

Madrid.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha reivindicat el sector del golf en l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en la reunió que ha mantingut amb el president de la Reial Federació Espanyola de Golf, Gonzaga Escauriaza, amb motiu de la celebració de la fira internacional de turisme Fitur. 

Carlos Mazón ha destacat el turisme esportiu com un producte creixent a la Comunitat Valenciana i amb gran interés pel seu impuls desestacionalitzador. 

En la trobada també ha participat el vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, el president de la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana, Juan Pintor, el president de l'Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana (ACGCBCV), Salvador Lucas, i el secretari general d'ACGCBCV, Ángel Llopes.

Galeria d'imatges