President
Fitur

Carlos Mazón assegura que la ciutat de València experimentarà un “avanç cultural sense precedents” en els pròxims anys

24/01/2024
Carlos Mazón assegura que la ciutat de València experimentarà un “avanç cultural sense precedents” en els pròxims anys
  • El president de la Generalitat assenyala que l'oferta cultural s'unirà a "l'excel·lent oferta gastronòmica i a la turística de sol i platja"
Madrid.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, assegura que la ciutat de València experimentarà un “avanç cultural sense precedents” en els pròxims anys, que s'unirà a "l'excel·lent oferta gastronòmica i a la turística de sol i platja".

Mazón ha fet estes declaracions durant la presentació en Fitur de València com a capital verda europea 2024, en la qual ha sigut testimoni de la firma entre l'alcaldessa de València, María José Catalá i l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, del protocol d'actuació entre els dos ajuntaments en matèria de promoció turística.

Carlos Mazón ha indicat que "d'esta aliança turística i cultural es beneficiaran les dos ciutats, Madrid i València, perquè són dos destinacions de referència turística i cooperaran en l'arribada de nous visitants".

El president ha estat acompanyat per la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, i el vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera.

Galeria d'imatges