President

Carlos Mazón: “La Comunitat Valenciana serà turística o no serà”

24/01/2024
Carlos Mazón: “La Comunitat Valenciana serà turística o no serà”
  • La Comunitat Valenciana afronta el seu primer Fitur després de l'eliminació de la taxa turística
  • El president considera fonamental la segona pista de l'aeroport Alacant-Elx-Miguel Hernández i l'ampliació de l'aeroport de Manises
  • Destaca la clara aposta del Consell per la sostenibilitat turística
  • L'aerolínia Ryanair aferma la seua presència a Alacant i estudia noves rutes

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat durant la primera jornada de la Fira Internacional de Turisme a Madrid, que “la Comunitat Valenciana serà turística o no serà”. Un primer Fitur que la Comunitat afronta com a territori tax free després d'haver eliminat la taxa turística.

El cap del Consell ha qualificat el sector turístic com “una altra gran indústria que està a cridada a donar-nos moltes alegries” però que des del sector públic ha de rebre suport per a “ser el que ja vol ser: social, equitativa i competitiva”.

Mazón ha destacat la clara aposta del Consell per la sostenibilitat turística, “podem allotjar molta gent i alhora demostrar que som sostenibles” ha declarat i ha posat com a objectiu “lluitar per a no morir d'èxit”, ja que “el turisme creix, però hem de saber rebre'l”. És per això que Carlos Mazón ha considerat fonamental la segona pista de l'aeroport Alacant-Elx-Miguel Hernández i l'ampliació de l'aeroport de Manises; dos infraestructures que es convertiran en “una de les estratègies més importants” per al desenvolupament turístic de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, el president ha avançat les diferents reunions que durant Fitur s'estan mantenint amb empreses del sector, operadors turístics i aerolínies com Ryanair que aferma la seua presència en l'aeroport d'Alacant-Elx-Miguel Hernández i ja estudia noves rutes aèries de cara a l'estiu 2024.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats