Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta en FITUR la seua oferta per a l'any 2024, que està dedicat a l'espai

24/01/2024
  • Entre les novetats per a enguany destaquen la mostra 'Up to Space', exposicions de fotografia astronòmica i activitats del nou cicle d'astronomia amb ponents i observacions del cel

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta en FITUR la seua oferta per a 2024, un any que el complex dedicarà a l’espai i a l’astronomia amb noves exposicions com ara ‘Up to Space’; ‘La lluna a l’abast de la teua mà’; ‘Mediterrània’, amb la nostra mar i les costes vistes des de l’espai, així com una exhibició exterior fotogràfica.

Al Museu de les Ciències es podrà visitar l’exposició ‘Up to Space’, que mostra com és la vida quotidiana d’astronauta a través de mòduls interactius, animacions de realitat augmentada i objectes originals. Una altra de les novetats serà ‘La lluna a l’abast de la mà’, en la qual el públic coneixerà la morfologia lunar, la relació inseparable que té amb el nostre planeta i amb l’ésser humà abans, durant i després de la primera vegada que la humanitat hi va posar un peu.

La cartellera de l’Hemisfèric es renova en 2024 amb la projecció Auroras: Lights of Wonder, en què gaudir de la vista més bella que des de l’espai s’observa sobre la Terra, les aurores, i la nova pel·lícula Animal Kingdom. Esta producció conta la història de sis famílies que transporta el públic al costat de les criatures que ajuden a mantindre el funcionament del planeta; es podrà veure a partir de març.

A l’Hemisfèric tindrem els planetaris en directe per a escolars, ‘L’Univers a la teua aula’, i per al públic general, Les Nocturnes d’estiu i d’hivern, amb la col·laboració de l’Associació Valenciana d’Astronomia (AVA).

A més, es posarà en marxa un nou cicle de conferències sobre astronomia on participen ponents destacats en la matèria i amb observacions astronòmiques en directe, guiats per l’Associació Valenciana d’Astronomia.