Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts escèniques

L'Institut Valencià de Cultura esgota les entrades de l'obra 'Perquè t’estime, que si no…' al Teatre Rialto de València

25/01/2024
L'Institut Valencià de Cultura esgota les entrades de l'obra 'Perquè t’estime, que si no…' al Teatre Rialto de València
  • L'obra, escrita i dirigida per Carles Alberola, afronta la seua recta final amb les últimes localitats a la venda
  • Pròximament es podrà veure al Teatre Principal de Castelló i al Teatre Arniches d'Alacant
     

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) afronta l'última setmana de l'espectacle Perquè t’estime, que si no… al Teatre Rialto i ha penjat, en diverses de les seues funcions, el cartell de 'localitats exhaurides’.

L'obra, escrita i dirigida per Carles Alberola, es va estrenar el passat 15 de desembre al Rialto amb gran acollida per part d'un públic que, en les funcions del passat cap de setmana, va completar l'aforament. 

De la mateixa manera, en les últimes representacions a València previstes per a este dissabte, 27 de gener; i el diumenge, 28 de gener, el pati de butaques estarà també pràcticament complet en totes les sessions. 

Després del seu pas pel Teatre Rialto, l'espectacle es podrà veure el 9 de febrer al Teatre Arniches d'Alacant i els dies 17 i 18 de febrer al Teatre Principal de Castelló. Les entrades es poden adquirir en les taquilles dels teatres i en la taquilla en línia de l'IVC.

Perquè t’estime, que si no… és una comèdia sobre l'erosió que el pas del temps provoca en les relacions de parella i de com, a pesar d'això, som capaços de reescriure la nostra manera d'estimar i ser estimats.

Es tracta d'una declaració d'amor a totes eixes parelles que han perdurat en el temps amb un pacte d'estima, generositat i renúncia, abans que la convivència, l'avorriment, les malalties i l'oblit ho enfosquisquen tot. 

L'obra la protagonitzen tres parelles de diferents edats a les quals donen vida Arantxa Cortés, Ramón Rodenas, Cristina García, Jaime Linares, Pilar Martínez i Joan Verdú. Este elenc és la cara visible d'un gran equip de professionals que treballen en esta producció de l'Institut Valencià de Cultura.

Una de les figures importants de la producció és la dissenyadora d'escenografia i vestuari Montse Amenós, un referent en l'escenografia i vestuari de la televisió, el cinema i, sobretot, el teatre que, en esta ocasió, ha creat tot un univers potent d'imatges de caràcter oníric que fa més gran l'espectacle. 

L'obra compta, a més, entre el seu equip artístic amb María Almudéver com a ajudant de direcció, Toni Benavent com a ajudant en la direcció tècnica, Arnau Bataller en la composició musical, Ximo Olcina en el disseny d'il·luminació o Cristina Fernández Pintado en la coreografia.

Galeria d'imatges