President
Dia de la Comunitat Valenciana

Carlos Mazón visita els expositors de l'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur

25/01/2024
Carlos Mazón visita els expositors de l'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur
  • En la 44 edició del certamen, la Comunitat Valenciana ha aconseguit rècord de participació empresarial en el seu espai expositor
Madrid.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha fet un recorregut per les diferents marques turístiques i municipis de l'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur i ha visitat també els expositors de les empreses turístiques amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana en el certamen. Durant el recorregut, el cap del Consell ha estat acompanyat pel vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, la vicepresidència segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes i la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, entre altres autoritats.

En la 44 edició de Fitur l'estand de la Comunitat Valenciana té 500 coexpositors entre marques, municipis, empreses i associacions del sector. 

Així, mostra l'oferta diferenciada de 7 marques turístiques: Castelló Mediterrani, València Turisme, Visit València, Visit Benidorm, Costa Blanca, Alacant i Visit Elx. A més, en la zona d'empreses participen 261 empreses i entitats turístiques i esta està sent l'edició amb major participació empresarial.


 

Galeria d'imatges