Presidència

La delegada del Consell a Alacant es reunix amb l'Associació Científica Espanyola d'Infermeria i Salut Escolar

26/01/2024
La delegada del Consell a Alacant es reunix amb l'Associació Científica Espanyola d'Infermeria i Salut Escolar
  • En la reunió s'ha abordat la implantació de la figura de la infermera escolar

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, s'ha reunit amb l'equip directiu de l'Associació Científica Espanyola d'Infermeria i Salut Escolar a la Comunitat Valenciana (Aceese-CV). Durant la trobada, que ha tingut lloc a la Delegació del Consell a Alacant, s'ha abordat la implantació de la figura de la infermera escolar als centres educatius.

En este sentit, la delegada ha recordat que les conselleries d'Educació i Sanitat han acordat la creació de 300 places d'infermeres escolars de cara al pròxim curs escolar, que dependran de les zones bàsiques de salut.

Agustina Esteve ha destacat l'important paper que exercixen estes professionals en l'atenció a la població escolar i en la prevenció i promoció de la salut.

Per la seua part, les representants de l'Associació Científica Espanyola d'Infermeria i Salut Escolar han mostrat la seua total predisposició a col·laborar amb la Generalitat perquè la iniciativa es materialitze amb la màxima qualitat professional possible.

En la reunió han participat la presidenta d'Aceese-CV, Silvia Chamorro; la secretària de l'associació a València, Alicia Carmona; i les secretàries d'Aceese a Alacant i d'Educació Especial, Deva Fernández i Verónica Marín, respectivament.

Galeria d'imatges