Hisenda, Economia i Administració Pública

Parc Sagunt I encara la venda de les seues últimes dos parcel·les després de tancar el traspàs d'un solar industrial

29/01/2024
Parc Sagunt I encara la venda de les seues últimes dos parcel·les després de tancar el traspàs d'un solar industrial
  • Espacios Económicos Empresariales (EEE) ha adjudicat una parcel·la a una empresa dedicada a la fabricació de material elèctric relacionat amb l'automoció
  • Només queden per comercialitzar dos solars d'ús terciari de 31.700 metres quadrats, que tenen un preu inicial de 2.442.440 euros (sense IVA) cada un

Espacios Económicos Empresariales (EEE) ​​​​​​​​​​​​​​encara la venda de les dos parcel·les que encara queden disponibles al parc empresarial de Parc Sagunt I.

En concret, esta setmana finalitza el termini de presentació d'ofertes per a optar a l'adjudicació dels últims solars disponibles, després que el 17 de gener s'adjudicara la parcel·la industrial I-2.7, de 6.500 metres quadrats a l'empresa Intertronic, SL, dedicada a la fabricació de material elèctric relacionat amb l'automoció, per un import de 747.500 euros més IVA.

D'esta manera, tan sols queden per comercialitzar les últimes dos parcel·les en venda del parc empresarial. Es tracta de dos solars d'ús terciari (T-1.3 i T-1.1), que tenen cada un una extensió de 15.860 metres quadrats i un preu inicial de 2.442.440 euros (sense IVA).

Es tracta d'una gran oportunitat per a implantar-se en uns dels majors centres logístics d'Espanya, que compta amb una gran multinacional com Volkswagen a Parc Sagunt II, on se situarà la gigafactoria de bateries elèctriques.

Així mateix, cal destacar que estos dos últims solars disponibles tenen una ubicació privilegiada, ja que es troben just davant del paratge natural de la Marjal i/o zona verda de Parc Sagunt I.

Galeria d'imatges