Sanitat

El Consell coopera amb l'Associació de Metges Sènior de l'Hospital La Fe per a desenvolupar activitats de caràcter formatiu, acadèmic i docent

30/01/2024
  • Sanitat es compromet a facilitar l'accés del personal associat a les instal·lacions, biblioteca i fons bibliotecari de l'hospital i la seua participació en activitats acadèmiques d'interés
  • Amesfe es compromet a posar a la disposició de l'hospital l'experiència clínica, docent, investigadora i acadèmica de les persones que integren l'associació

El Consell ha sigut informat de l'acord entre la Conselleria de Sanitat i l'Associació de Metges Sènior de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València (Amesfe) per al desenvolupament d'activitats de caràcter formatiu, acadèmic i docent del personal mèdic d'esta associació a l'Hospital La Fe.

Amb este acord, la Conselleria de Sanitat vol reconéixer l'important paper que el personal facultatiu sènior ha exercit durant la seua etapa activa en l'administració sanitària i que la seua experiència contribuïsca a la millora dels nivells científics de la plantilla actual de professionals de la medicina.

A este efecte, la Conselleria de Sanitat es compromet a facilitar l'accés al personal associat a les instal·lacions sanitàries de l'hospital, biblioteca i fons bibliotecari i a promoure la seua participació en activitats de contingut acadèmic que es consideren d'interés, de manera que s'aprofite l'experiència clínica, docent, investigadora i acadèmica d'estes persones.

Per la seua part, Amesfe es compromet a posar a la disposició de l'hospital l'experiència clínica, docent, investigadora i acadèmica dels seus associats i associades, quan siga sol·licitada, així com a participar en activitats no retribuïdes.

Amesfe està formada per professionals de la medicina que han desenvolupat la seua activitat a l'Hospital La Fe. Entre les finalitats de l'associació figura la defensa de la sanitat pública i la promoció de la millora constant dels nivells científic i cultural dels seus integrants.

Este acord de cooperació tindrà una duració de dos anys, amb possibilitat de pròrroga per un període d'altres dos anys addicionals.