Presidència

La delegada del Consell a Alacant dona suport al Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia de Torrevieja

29/01/2024
La delegada del Consell a Alacant dona suport al Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia de Torrevieja
  • Agustina Esteve assistix al recital de jóvens promeses a l'Acadèmia de Belles Arts de San Fernando a Madrid

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, ha mostrat el seu suport al Certamen Coral Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevieja. Esteve va assistir dissabte, junt amb l’alcalde del municipi, Eduardo Dolón, al recital que es va celebrar a la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando de Madrid, en el marc dels actes de promoció que l’Ajuntament de Torrevieja va programar amb motiu de la Fira Internacional de Turisme Fitur.

Esteve ha recordat que el Certamen d’Havaneres i Polifonia té la declaració d’Interés Turístic Internacional i és Medalla al Mèrit Cultural de la Generalitat. La pròxima edició serà la número 70 i tindrà lloc entre el 21 i el 27 de juliol.

La delegada del Consell ha destacat que en el pròxim certamen competiran corals de tot el món, procedents de països com ara Filipines, la Xina, Veneçuela, Sèrbia, Bielorússia, Ucraïna, Mèxic, Indonèsia i Colòmbia. A més, Agustina Esteve ha assenyalat que el Certamen d’Havaneres i Polifonia és el més important d’este gènere musical que se celebra a Espanya i és dels més prestigiosos d’Europa.

En el recital del dissabte van participar el Cor de l’Escola Coral Municipal de Torrevieja i el Cor de Jóvens de Madrid.

Galeria d'imatges