Agricultura, Ramaderia i Pesca
Sector primari

José Luis Aguirre condemna rotundament els atacs al sector primari valencià a França

30/01/2024
  • El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca compareix després del Ple del Consell en defensa dels productors valencians de fruites i hortalisses

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, en nom del Govern Valencià, ha condemnat rotundament els atacs que està tenint el sector primari valencià de fruites i hortalisses a França.

Durant la roda de premsa celebrada després del Ple del Consell, José Luis Aguirre ha expressat el seu malestar per la situació per la qual passen les exportacions hortofructícoles de la Comunitat Valenciana amb destinació a França o en trànsit per este país.

En este sentit, Aguirre ha demanat molt seriosament al Govern espanyol que exigisca al francés la garantia de protecció dels transportistes perquè els productes valencians arriben a la seua destinació.

En este sentit, el conseller ha assenyalat que “el problema dels agricultors francesos és el mateix que el dels espanyols”, són les polítiques “que imperen a Brussel·les”, en al·lusió als compliments que exigix la legislació europea en matèria d’agricultura.

Aguirre també ha criticat les imposicions que té l’agricultura per l’ecologisme i les agendes que s’imposen des de Brussel·les.

Talls de veu relacionats

Declaracions del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre