Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
IVC Menuda Filmo

La Filmoteca Valenciana presenta el llargmetratge d'animació infantil ‘Tom & Jerry’ (2021) de Tim Story

02/02/2024
La Filmoteca Valenciana presenta el llargmetratge d'animació infantil ‘Tom & Jerry’ (2021) de Tim Story
  • La pel·lícula sobre l'inici de la relació entre Tom i Jerry es projecta el dissabte, 3 de febrer, i el diumenge, 4 de febrer a les 18.00 hores
  • Les dos projeccions s'emmarquen dins del cicle mensual ‘Menuda Filmo’, dedicat al públic infantil

La Filmoteca Valenciana projecta el dissabte, 3 de febrer, i el diumenge, 4 de febrer, a les 18.00 hores, el llargmetratge d'animació infantil Tom & Jerry (2021) de Tim Story. Les dos projeccions s'emmarquen dins del cicle mensual ‘Menuda Filmo’, dedicat al públic infantil.

Dirigit per Tim Story, cineasta especialitzat en grans èxits de taquilla com Los 4  fantásticos i Taxi: Derrape total, Tom & Jerry és l'última adaptació de les aventures dels cèlebres personatges d'animació creats per William Hanna i Joseph Barbera en 1940. La pel·lícula combina animació i imatge real i narra la primera trobada de Tom i Jerry i com va sorgir la seua rivalitat.

Escrita per Kevin Costello, Tom & Jerry està protagonitzada per Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Colin Jost, Rob Delaney i Ken Jeong en papers d'acció real, amb Nicky Jam, Bobby Cannavale i Lil Rel Howery en papers de veu.

Esta nova adaptació cinematogràfica transcorre en un hotel de Nova York en el qual el ratolí Jerry s'ha instal·lat a viure i on estan preparant la boda del segle. Perquè la presència del ratolí no arruïne la festa, l'organitzadora de la boda, Kayla (Chloë Grace Moretz), decidix contractar el gat Tom per a atrapar-lo. Així comença la batalla sense límits entre el gat i el ratolí que podria destruir la carrera de Kayla, la boda i fins i tot l'hotel.

L'entrada a les projeccions de 'Menuda Filmo' és gratuïta per a menors de 14 anys. Cada persona podrà traure un màxim de sis entrades. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada en l'apartat de taquilla de la pàgina web de l'IVC o el mateix dia de la sessió, en taquilla, des de mitja hora abans de l'inici de la projecció. La taquilla es tancarà cinc minuts abans de la projecció.

Galeria d'imatges