Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Biodiversitat

Més de 600 escolars participen en la plantació d'espècies autòctones al Tossal dels Corbs per a celebrar el Dia de l'Arbre

31/01/2024
Més de 600 escolars participen en la plantació d'espècies autòctones al Tossal dels Corbs per a celebrar el Dia de l'Arbre
  • El secretari autonòmic de Medi Ambient, Francisco Javier Sendra, ha participat en este acte que ha organitzat la Generalitat a Finestrat

Més de 600 escolars han participat en la plantació d'espècies autòctones en la microreserva de flora del Tossal dels Corbs per a celebrar la 34a edició del Dia de l'Arbre i a la qual ha assistit el secretari autonòmic de Medi Ambient, Francisco Javier Sendra.

Per a Sendra, “amb esta iniciativa es pretén acostar els més jóvens a la naturalesa perquè coneguen la biodiversitat de la nostra Comunitat i vegen la importància de cuidar el medi ambient, este és un dels objectius de la Conselleria”.

En este esdeveniment, organitzat per la Generalitat, els alumnes dels centres educatius Puig Campana i Balcó de Finestrat, han plantat espècies autòctones com ara coscolla, garrofera i llentiscle. A més, han assistit a la solta de dos aus rapaces, un mussol i un xoriguer, recuperades estos últims mesos al Centre de Santa Faç. 

El Tossal dels Corbs pertany a la xarxa de Microreserves de Flora de la Comunitat Valenciana. És un terreny compost per argiles, margues i sobretot algeps, on es troben espècies de flora amenaçades, així com més de deu espècies protegides de flora.

A la celebració del Dia de l'Arbre també han assistit, l'alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca; la regidora de Medi Ambient, Estela Álvarez i altres representants de la corporació municipal. 

Galeria d'imatges