Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts escèniques

L'Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches ‘Sorora’, un espectacle de dansa contemporània en clau femenina

01/02/2024
L'Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches ‘Sorora’, un espectacle de dansa contemporània en clau femenina
  • És la quinta producció de la companyia Danseu-vos d'Elx, que es podrà veure este dissabte 3 de febrer, a les 20.30 hores
  • S'emmarca dins del cicle ‘Des d’ací’ amb el qual l'IVC aposta pel talent d'artistes i companyies vinculades a la província d'Alacant

El Teatre Arniches oferix este cap de setmana Sorora, un espectacle de dansa contemporània en clau femenina presentat per la companyia il·licitana Danseu-vos. Tindrà lloc este dissabte, 3 de febrer, a les 20.30 hores.

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) manté així el seu compromís amb els professionals valencians i estén al llarg de l'any la programació del cicle ‘Des d’ací’, que anteriorment es concentrava el mes de juny, que està dedicat a artistes o companyies vinculades a la província d'Alacant. 

La delegada territorial de l'IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha mostrat la seua satisfacció per “poder oferir al públic alacantí el treball de Danseu-vos que, sense dubte, és una de les companyies amb més projecció de la dansa contemporània valenciana”.

Carol Caparrós, María Serrano i María Teresa Antón són les intèrprets de Sorora, que dirigix Raquel Linares qui, a més de ballarina i coreògrafa, és l'alma mater de Danseu-vos, companyia professional de dansa amb residència a l’Escorxador d'Elx des de 2016.  A més, la música original de la peça és d'Anabel García, vocalista de la reconeguda banda alacantina Mailers. 

Sorora és una peça sobre dones que se secunden sense deixar-se caure, que es donen la mà sense haver de salvar-se, que es diuen sense imposar-se. Parla de la importància d'estar juntes, o de simplement estar. 

En paraules de Raquel Linares, “és una proposta molt honesta, en què tres dones ens porten a través del moviment a la realitat i la importància de sostindre's les unes a les altres. És una peça molt especial per a mi, no conta la meua història, contem la història de moltes dones des del cos i el text”. 

Venda d'entrades ací.  

Galeria d'imatges