Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Espectacles

L'Institut Valencià de Cultura presenta l'espectacle familiar ‘Parade. El circo de los valientes’ en el Teatre Principal de Castelló

03/02/2024
L'Institut Valencià de Cultura presenta l'espectacle familiar ‘Parade. El circo de los valientes’ en el Teatre Principal de Castelló
  • L'obra, que es representa el diumenge 4 de febrer, està recomanada per a públic a partir de 4 anys
  • A més, l'espectacle ‘Jardí de meravelles’ d'Elies Monxolí es presenta també el diumenge en l'Auditori de Castelló 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l'Institut Valencià de Cultura, programa el diumenge 4 de febrer, a les 18.00 hores, l'espectacle familiar ‘Parade. El circo de los valientes’ en el Teatre Principal de Castelló.

Sobre l'escenari del Principal estarà l'oncle Pepe i el pallasso Chochotte en una història que conta com esta parella de comediants arriben a la plaça d'un poble i hi munten una carpa de circ xicoteta. Quan acaben el muntatge s'adonen que tots els artistes de la companyia han desaparegut. L'única atracció que tenen és un elefantet anomenat Babar que vol ser artista, però té por dels humans i no vol eixir a la pista.

‘Parade. El circo de los valientes’ és una producció de la companyia La Maquiné, dirigida per Joaquín Casanova i interpretada per Noé Lifona i Elisa Ramos.

Les entrades tenen un preu de 4 euros i poden adquirir-se en taquilla o en el web.

'Jardí de meravelles', en l'Auditori de Castelló 

D'altra banda, en l'Auditori de Castelló tindrà lloc el diumenge 4 de febrer, a les 19.00 hores, la presentació del conte musical ‘Jardí de meravelles’, d'Elies Monxolí

La sala Manuel Babiloni de l'Auditori de Castelló acull este concert. Un conte musical en forma de disc i de llibre il·lustrat que atresora un tipus d'Arcàdia, on un grapat de poetes i de pensadors conviuen i dialoguen amb el lector. Des d'Homer fins a Joan Salvat-Papasseit, Salvador Espriu o Maria Josep Escrivà, passant per Plató, Ovidi, Ibn Khafaja, Dant Alighieri, Ramon Llull, Ausiàs March, Juan de la Cruz, Bartomeu Rosselló-Pòrcel o John Lennon. 

Amb les il·lustracions delicades d'Abel Dávila Sabina, Elies Monxolí ens convida a recórrer este jardí per a interpretar, des de diferents perspectives, el gran tema de la humanitat: l'amor.

L'entrada és lliure fins a completar-ne l'aforament. Per a més informació, consulteu el web de l'IVC.

Galeria d'imatges