Presidència

La delegada del Consell a Alacant es reunix amb l'Associació d'Empresaris Llibrers i Paperers de la província

01/02/2024
La delegada del Consell a Alacant es reunix amb l'Associació d'Empresaris Llibrers i Paperers de la província

•    Agustina Esteve destaca el prestigi del concurs juvenil de relats breus que organitza anualment l'entitat

Alicante.

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, ha mantingut una trobada de treball amb l'Associació d'Empresaris Llibrers i Paperers de la província, una entitat que té entre les seues finalitats secundar i defendre els interessos dels professionals del sector i promoure i impulsar la cultura.

Durant la reunió, el president de l'associació, José Antonio López Vizcaino, ha oferit tots els detalls del concurs Els Millors Relats Breus Juvenils de la Província d'Alacant que, organitzat per este col·lectiu, celebra la seua edició número 19. 

La delegada del Consell ha destacat l'important paper que exercix l'associació per a impulsar la cultura i especialment perquè el seu “prestigiós certamen literari és un estímul per a motivar a llegir i escriure a xiquetes i xiquets d'entre 10 i 15 anys”. A més, Esteve ha ressaltat el paper del concurs com a dinamitzador cultural en els mateixos centres educatius, perquè centenars de professors s'impliquen tots els anys, animant en les classes els seus alumnes a participar. En l'edició de 2024 han participat quasi un centenar d'instituts i col·legis i prop de 15.000 estudiants d'ESO. 
 

Galeria d'imatges