Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

La Generalitat amplia el servici del TRAM de Castelló durant el Carnestoltes del Grau

05/02/2024
La Generalitat amplia el servici del TRAM de Castelló durant el Carnestoltes del Grau
  • El TRAM de Castelló oferirà servicis especials durant el cap de setmana del 9 a l'11 de febrer
  • El servici nocturn de la línia de TRAM T1 UJI-Grau reforçarà el servici nocturn amb freqüències cada 30 minuts, fins a les 3.00 h en la matinada del divendres al dissabte i fins a les 7.00 en la del dissabte al diumenge

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ampliarà el servici de transport públic durant el cap de setmana del Carnestoltes del Grau. Així, el TRAM de Castelló oferirà servicis especials entre el divendres 9 i el diumenge 11 de febrer.

El servici nocturn de la línia del TRAM T1 UJI-Grau es reforçarà el divendres 9 i el dissabte 10, inclosa la matinada del diumenge 11, amb un servici especial cada 30 minuts.

Així, el divendres 9 de febrer, el TRAM intensificarà la seua freqüència de pas entre les 22.00 hores i les 3.00 hores, mentres que la nit del dissabte els usuaris i usuàries podran disposar d'este servici fins a les 7 del matí del diumenge.

Estos horaris especials previstos per al cap de setmana que se celebra el Carnestoltes del Grau estan disponibles i es poden consultar en la pàgina web del TRAM de Castelló en la secció d'última hora i en les seues xarxes socials.

Amb esta mesura, el departament que dirigix la consellera Salomé Pradas vol garantir el transport públic per a facilitar una mobilitat sostenible i accessible durant el desenvolupament de festivitats com el Carnestoltes del Grau, en les quals està prevista la participació d'un gran nombre de públic.

Galeria d'imatges