President
Teleassistència dependència

Carlos Mazón visita l'empresa de teleassistència Atenzia

05/02/2024
Carlos Mazón visita l'empresa de teleassistència Atenzia
  • Atenzia proporciona teleassistència avançada i servicis de benestar i atenció a persones majors, persones en situació de dependència o dones víctimes de violència
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha visitat la seu de l'empresa Atenzia a València, especialitzada a proporcionar diferents servicis de teleassistència avançada, així com servicis de benestar i atenció a col·lectius vulnerables com ara persones majors, persones en situació de dependència o dones víctimes de violència. 

Durant la visita, a la qual també ha acudit la vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, el cap del Consell ha realitzat un recorregut per les instal·lacions, acompanyat pel director general d'Atenzia, Antonio Rodríguez i la directora de la Zona Est d'Atienza, Esperanza Vidal i ha comprovat de primera mà el treball dels teleoperadors en fer dos telefonades a usuaris, una rutinària i l'altra per a felicitar un aniversari. En finalitzar el recorregut, Mazón ha participat en una sessió de risoteràpia amb els usuaris presencials d'Atenzia.

Atenzia, a més de prestar servici a les persones dependents, forma part de la Xarxa de Centres Dona 24 Hores. Es tracta d'un recurs especialitzat en l'atenció a dones víctimes de violència i oferix un servici d'atenció telefònica permanent de caràcter gratuït, les 24 hores durant tot l'any.
 

Galeria d'imatges