Presidència
Esports

La delegada del Consell a Castelló i el director general d'Esport assistixen a la presentació de la Mediterranean Epic

05/02/2024
La delegada del Consell a Castelló i el director general d'Esport assistixen a la presentació de la Mediterranean Epic
  • La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport aporta 70.000 euros per a l'organització de la sèptima edició de la carrera internacional de mountain bike 

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, i el director general d'Esport, Luis Cervera, han participat en la presentació de la Mediterranean Epic, que se celebrarà a Castelló durant quatre etapes des del 8 a l'11 de febrer d'enguany.

En la presentació també han participat l'alcaldessa de Castelló de la Plana, Begoña Carrasco; l'alcaldessa d'Oropesa, Araceli Moya, i el diputat provincial d'Esports, Iván Sánchez. 

La carrera, que s'ha convertit en una referència mundial del ciclisme de muntanya, reunirà els millors bikers del planeta, procedents de més de 30 països diferents. 

La prova és una aposta per la sostenibilitat i la cura del medi ambient i posiciona la província de Castelló com a referent d'esdeveniments esportius internacionals.

La majoria dels corredors del top-20 mundial estaran en una competició que ja és famosa per la seua combinació única de mar i muntanya, així com per la seua espectacular xarxa de sendes de la província.  

Galeria d'imatges