Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Transport públic

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn fins a les 3 hores el dissabte de Carnestoltes

06/02/2024
TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn fins a les 3 hores el dissabte de Carnestoltes
  • Un total de 45 tramvies de les línies 2, 3 i 4 connectaran Mercado amb Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Plaza La Coruña
  • El primer comboi partirà del Campello a les 21.10 hores amb destinació Mercado i l'últim a les 02.50 hores des de Mercado al Campello

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte dia 10 de febrer un servici especial nocturn fins aproximadament les 3 hores de la matinada per a facilitar els desplaçaments massius que es preveuen per la ciutat amb motiu de les desfilades i festes de Carnestoltes. Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes les persones que decidisquen acudir a estes festes puguen tornar a les seues cases amb comoditat i rapidesa, sense haver de conduir els seus vehicles privats.

En total, seran 45 tramvies els que connectaran el centre d'Alacant amb les destinacions habituals de les línies i el trajecte invers. La línia 2 (Mercado-Sant Vicent del Raspeig) oferirà 16 circulacions, huit per cada sentit. De Mercado partirà el primer servici especial a les 22.10 hores i l'últim a les 1.47 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.36 hores i l'últim a les 2.13 hores.

La línia 3 (Mercado-El Campello) oferirà nou trajectes d'anada i set de tornada, 16 en total. El primer eixirà de Mercado a les 22.42 hores i l'últim, de la mateixa estació, a les 2.50 hores. De tornada, el primer partirà del Campello a les 21.10 hores i l'últim serà de les 23.25 hores.

Entre estos combois es trobaran les tres últimes circulacions que partixen de Benidorm (22.35, 22.55 i 23.25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge al Campello, i que el dissabte continuaran la seua marxa fins a Mercado amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.

La línia 4 (Mercat-Plaza La Coruña) posarà en marxa tretze combois, sis unitats en el recorregut d'anada, el primer a les 23.07 hores des de Mercado i l'últim a les 1.37 hores. Des de Plaza La Coruña hi haurà set circulacions, la primera a les 23.04 hores i l'última a les 2.06 hores.

Cal ressenyar que els servicis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas a les estacions i parades de TRAM així com en el telèfon d'informació d'atenció al client (900 72 04 72), i també en la pàgina web www.tramalacant.es i l'app oficial.

Servici nocturn a València

D'altra banda, el servici nocturn d'FGV a la província de València, denominat 'A la lluna de Metrovalencia', facilitarà els desplaçaments este cap de setmana, com és habitual els divendres, dissabtes i vespres de festius, fins a les 3 hores aproximadament pel centre de la capital, la qual cosa agilitzarà els desplaçaments que es produïxen amb motiu del Carnestoltes.

Galeria d'imatges