President
Sectors productius

Carlos Mazón es reunix amb la Confederació d'Empresaris de Transport i Logística de la Comunitat Valenciana (CETCV)

06/02/2024
Carlos Mazón es reunix amb la Confederació d'Empresaris de Transport i Logística de la Comunitat Valenciana (CETCV)
  • En la trobada han participat representants de les tres federacions provincials del sector del transport
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha mantingut una reunió de treball amb la Confederació d’Empresaris de Transport i Logística de la Comunitat Valenciana (CETCV), que conjumina les federacions de les províncies de Castelló, València i Alacant.

El cap del Consell ha valorat la funció de la confederació autonòmica per a impulsar la modernització i la competitivitat de les empreses del transport, així com el paper per a coordinar les necessitats d’un sector estratègic per a l’activitat econòmica i comercial. De fet, la Comunitat Valenciana és la tercera autonomia que més mercaderies mobilitza a Espanya.

Per part de la Confederació, han assistit el president de la Federació Valenciana d’Empresaris del Transport i la Logística (FVET), Carlos Prades, que assumix la presidència de la Confederació, que tindrà caràcter rotatori; el president de la Federació Provincial d’Associacions d’Empresaris de Transport de Mercaderies i Viatgers de la província d’Alacant (FETRAMA), Juanjo Hernández, i el president de l’Associació Castellonenca de Transport de Mercaderies (ACTM), Carmelo Martínez.

En la reunió també han participat la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, i el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro.

A través de CETCV, el sector suma forces i traça un full de ruta comú per a abordar de manera conjunta les necessitats del transport i la logística a la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges