Presidència

La delegada del Consell a Castelló visita Betxí per a conéixer de primera mà les necessitats dels seus veïns

07/02/2024
La delegada del Consell a Castelló visita Betxí per a conéixer de primera mà les necessitats dels seus veïns
  • Susana Fabregat també ha visitat la seu central de Ruralnostra al municipi, una caixa rural amb més de 80 anys d'història

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, s'ha reunit amb l'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, per a abordar les necessitats d'este municipi de la Plana Baixa.

Fabregat ha reafirmat el compromís del Consell amb les demandes que l'alcaldessa de Betxí li ha traslladat en matèries de sanitat, servicis socials i educació: “Hem repassat les necessitats, inquietuds i demandes dels veïns del municipi, així com les necessitats de l'Ajuntament en matèria d'infraestructures educatives”.  

Després de la reunió, Susana Fabregat s'ha desplaçat a la seu central de Ruralnostra, la caixa rural situada al mateix municipi, on s'ha reunit amb el seu president, Vicente Seglar, i amb el director general, Francisco Albiach.

Ruralnostra és una caixa rural vinculada a la província de Castelló que té més de 80 anys de vida al servici de la comunitat amb projectes socials i sostenibles.

Galeria d'imatges