Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts escèniques

L'Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches la comèdia ‘Perquè t’estime, que si no…’

07/02/2024
L'Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches la comèdia ‘Perquè t’estime, que si no…’
  • Carles Alberola escriu i dirigix esta comèdia sobre l'erosió del temps en les parelles 
  • Perquè t’estime, que si no… és una producció de l'Institut Valencià de Cultura que es podrà veure a Alacant el divendres, 9 de febrer

L'Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches d'Alacant la seua producció Perquè t’estime, que si no…, escrita i dirigida per Carles Alberola.

La delegada territorial de l'IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha ressaltat que exhibir produccions pròpies “sempre és un al·licient a l'emoció d'obrir la sala cada setmana; més quan sabem que ho fem amb una funció per a divertir que firma Carles Alberola, una de les figures clau del teatre valencià contemporani”. 

Esta comèdia sobre l'erosió que el pas del temps provoca en les relacions de parella es podrà veure el divendres, 9 de febrer, a les 20.30 hores a l'Arniches. Sota la producció de l'IVC i amb elenc artístic i tècnic netament valencià, Arantxa Cortés, Ramón Rodenas, Cristina García, Jaime Linares, Pilar Martínez i Joan Verdú es reunixen en escena per a donar vida a les tres parelles protagonistes d'esta trama. 

Segons Carles Alberola, Perquè t’estime, que si no… és “una declaració d'amor a totes eixes parelles que han perdurat en el temps amb un pacte d'estima, generositat i renúncia, abans que la convivència, l'avorriment, les malalties i l'oblit ho enfosquisquen tot. Quasi una utopia”.

Alberola és actor, director, dramaturg i guionista, i compta amb una extensa i reconeguda trajectòria en la qual destaca el seu treball al capdavant de la companyia Albena, amb la qual comèdies com Besos, Spot o Mandíbula Afilada l'han portat al reconeixement en l'àmbit estatal. A més, ha destacat com a guionista de ficció en la televisió autonòmica valenciana de les últimes dècades amb programes com Maniàtics, Autoindefinits o més recentment Açò és un destarifo.

Entrades a la venda ací.  

Galeria d'imatges