Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències supera les 200.000 entrades escolars reservades per a este curs

07/02/2024
La Ciutat de les Arts i les Ciències supera les 200.000 entrades escolars reservades per a este curs
  • Els tallers de 'La Ciència a escena' és l'activitat més demandada pels col·legis amb més de 25.000 places reservades fins a juny
  • Animal Kingdom, que s'estrena al març, ja és la pel·lícula més reservada de l'Hemisfèric amb 9.600 vendes escolars
     

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua en 2024 la tendència creixent en reserves escolars amb més de 200.000 entrades reservades fins hui per a este curs, la qual cosa suposa un augment del 18 % respecte al mateix període de l'any anterior.
 
El Museu de les Ciències destaca amb un total de 78.886 entrades escolars, un 29 % més que el curs passat. Les reserves escolars per a l'Oceanogràfic i Hemisfèric també creixen respecte a 2023, un 5 % i un 19 % respectivament, amb 78.108 reserves en el cas de l'aquari i 49.089 entrades en l'Hemisfèric.
 
La Ciutat de les Arts i les Ciències afronta amb estes dades positives el període de major nombre de reserves escolars que és el comprés entre febrer i juny. Entre les novetats, destaca l'estrena el pròxim 1 de març de la projecció Animal Kingdom que ja és la pel·lícula més reservada d'este curs amb 9.600 entrades reservades entre el públic escolar, seguida d'Oceans, Amazon Adventura i Secrets of the Universe.
 
Així mateix, es manté el creixement de les reserves d'activitats escolars, especialment per a 'La Ciència a escena’, que destaca amb  25.396 entrades escolars reservades, mentres que el ‘Teatre de la Ciència’ este curs compta ja amb un total de 25.491 entrades. Les demostracions de ‘La Ciència a escena’ més demandades pels col·legis són ‘Fred fred’, ‘Màgia química’ i ‘Horror al buit’.
 
La Ciutat de les Arts i les Ciències s'aferma com una de les destinacions destacades per a les activitats extraescolars i excursions que organitzen els centres docents. Els planetaris en directe en l'Hemisfèric, les activitats i les visites temàtiques del Museu de les Ciències i els ‘viatges educatius’ de l'Oceanogràfic completen l'oferta educativa del complex.

Galeria d'imatges