Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Foment de la lectura

La Biblioteca Valenciana inicia amb l'autor gràfic Paco Roca el nou cicle d''Encontres d'escriptors' d'animació lectora

07/02/2024
  • Els encontres al monestir de Sant Miquel dels Reis compten enguany amb Pasqual Alapont, Taiat Dansa, David Vid, Fani Grande, Begonya Pozo, Laura Ferrero i Vicente Gallego
  • Encara que dirigits a alumnat de diferents etapes educatives i associacions lectores, el públic general pot assistir gratis amb opció de realitzar una visita guiada al monestir

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ha iniciat este dimecres amb l'autor gràfic Paco Roca el nou cicle d'‘Encontres d'escriptors’ d'animació lectora, que se celebraran fins al pròxim 8 de maig, a les 12 hores i amb periodicitat setmanal, al monestir de Sant Miquel dels Reis.

El conegut autor d'Arrugas i El tesoro del cisne negro obri així esta iniciativa per a acostar la lectura als jóvens i al públic general impulsada per la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport.

A més, esta edició comptarà amb els escriptors Pasqual Alapont (14 de febrer); David Vid (6 de març); Fani Grande (10 d'abril); Begonya Pozo (17 abril); Laura Ferrero (24 abril) i Vicente Gallego (8 de maig).

Així mateix, la companyia Taiat Dansa participarà amb tres funcions, els dies 27, 28 i 29 de febrer, amb un projecte coreogràfic i pedagògic de dansa i literatura basat en l'obra La casa de Bernarda Alba, de Federico García Lorca.

Els encontres estan dirigits a l'alumnat de centres de Primària, Secundària, cicles formatius de Formació Professional, Batxillerat, escoles d'adults, així com membres d'associacions culturals i clubs de lectura.

L'encontre i diàleg amb cada autor culmina el treball prèviament iniciat pels participants a les aules i punts de trobada per a familiaritzar-se amb l'obra i biografia dels escriptors.

També el públic general interessat pot assistir a estes trobades de manera gratuïta, sense cap necessitat de reserva prèvia d'entrada i amb l'opció de fer una visita guiada al monestir.