Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Promoció

L’Aeroport de Castelló busca reforçar la connectivitat aèria en la fira Connect Aviation

08/02/2024
L’Aeroport de Castelló busca reforçar la connectivitat aèria en la fira Connect Aviation
  • Durant la celebració del fòrum, que té lloc a Torí, hi ha programades diverses reunions amb representants d’aerolínies i aeroports

L’Aeroport de Castelló participa en la fira Connect Aviation, que se celebra fins al divendres 9 de febrer a la localitat italiana de Torí, amb l’objectiu de promoure noves oportunitats que permeten reforçar la connectivitat aèria de Castelló i el desenvolupament del trànsit comercial.

El director general d’Aerocas, Justo Vellón, ha detallat que al llarg d’este fòrum, un dels més importants d’Europa en matèria de desenvolupament de rutes, que enguany complix la vintena edició, hi ha programades diverses reunions amb aerolínies, aeroports i professionals del sector de l’aviació.

Quant a les trobades amb companyies aèries, ha explicat que la finalitat “és continuar avançant en els contactes que s’estan mantenint, encaminats a l’obertura de nous mercats i la consolidació dels existents”.

També hi ha previstes reunions amb representants d’aeroports connectats amb el de Castelló, a fi de generar sinergies a través de la realització d’accions conjuntes que estimulen l’ús de les rutes.

Justo Vellón ha destacat que el desenvolupament del trànsit comercial i la millora de la connectivitat aèria “són elements clau en l’estratègia d’Aerocas”. Sobre este tema, ha recordat que l’aeroport va aconseguir en 2023 el seu millor registre anual, que va incrementar un 90 % el resultat de l’anterior exercici.

Galeria d'imatges